Bliv en del af teamet

Karriere

Job hos Capacit

Det skal være attraktivt for alle

Andelstanken har været inspiration til vores tilgang, og vores mål er at levere bedre og mere effektive IT-produkter i et gensidigt givende fællesskab, hvor vi fokuserer på værdiskabelse og minimal time to market. 

For at tiltrække og fastholde branchens største talenter tilbyder vi derfor en attraktiv og ret unik selskabskonstruktion, der bl.a. indeholder: 

  1. Gevinstdeling. Medarbejderne får en andel af Capacits overskud, som bliver delt ligeligt mellem alle ansatte – fra direktør til studentermedhjælper. Dermed sørger vi for, at alle rent faktisk får en andel af væksten.
  2. Incitamentsbonus. Medarbejderne har mulighed for at optjene en månedlig bonus, når de er ekstra produktive – men det er naturligvis helt op til den enkelte i hvilken grad, de har lyst til dette. Potentialet er der altid for alle medarbejdere.
  3. Partnerskab. Medarbejderne kan ansøge om at blive en del af partnerkredsen, hvor der er åbent for optag én gang om året. Alle i Capacit kan søge og vil blive taget i betragtning, uanset hvilken rolle de har. 

På den måde mener vi, at den opbyggede værdi kommer den enkelte til gode nu og i fremtiden. I Capacit ønsker vi nemlig et større medejerskab mellem kunder, medarbejdere og virksomheden, og det er helt grundlæggende for, hvordan vi har valgt at virksomheden bygget op. 

Vil du være en del af Capacit? 

Så er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi elsker at byde velkommen til flere passionerede it-talenter (som os selv) i Capacit, der ønsker at udvikle værdiskabende it-produkter i et gensidigt givende fællesskab til gavn for alle parter. 

Vi garanterer dig for, at du altid finder en faglig sparringspartner blandt dine kollegaer, at vi afholder sociale arrangementer den første fredag i måneden, branchens bedste kaffe og Københavns lækreste placering… og meget mere!

Send os dit CV idag!

Vi er altid på jagt efter flere talenter, der har lyst til skabe unikke it-løsninger og innovative produkter, som skaber værdi for alle parter. Derfor kan du altid sende os en mail, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Lige nu søger vi bl.a. nye kollegaer med erfaring inden for AI og machine learning.